Reprezentantii Christian Tour din Kusadasi

Pe perioada transportului cu autocarul spre Kusadasi in mijlocul de transport cu care calatoresti este un insotitor de bord care are drept scop sa-ti acorde asistenta in cazul in care este necesar acest lucru. In cazul in care calatoresti cu avionul este o persoana de contact care te asteapta  la aeroportul Otopeni si care te ajuta cu imbarcarea, pe perioada zborului de regula aceasta persoana nu merge urmand sa fi asteptat la aeroportul din Izmir de reprezentanti ai agentiei partenere Shiba Tour care este partenerul Christian Tour pentru Kusadasi.
In momentul cand ajungi in hotel un alt reprezentant al companiei Shiba Tour te asteapta pentru a te ajuta la cazare. Din pacate reprezentantul Shiba Tour din hotelul in care am stat a avut un singur obiectiv principal si anume sa ne vanda excursii optionale. Chiar in momentul in care s-au facut prezentarile mai multi turisti din Romania ne spuneau razand “uitati-va bine la ea ca nu o mai vedeti” si asa este, dupa 7 zile de stat in Kusadasi am vazut-o doar in prima zi si atat. Cei drept ca a raspuns la telefon atunci cand I s-a solicitat asistenta dar fara sa se deplaseze la hotel.

Spre comparatie celelalte agentii de turism pentru turistii rusi, englezi, germani sau turci au pe intreg parcursul zilei reprezentanti in hotel. Aceasta este diferenta dintre agentiile care isi respecta turistii si agentiile romanesti care au un singur scop…sa-ti ia banii si atat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu