Batalia de la hotel Vista Hill, Kusadasi

Azi au avut iesirea un grup de romani care au avut 7 zile de vacanta la hotel Vista Hill din Kusadasi. Aceasta parasire a hotelului de catre turistii din Romania a semanat foarte mult cu o batalie data pe un camp de batalie numit Vista Hill.
La ora 12:00 fix toti turistii au fost invitati la receptie pentru a li se taia de la maini insemnele prin care ei beneficiau de sistemul all inclusive. Scopul turcilor a fost acela ca turistii romani sa nu mai serveasca si masa de pranz ceea ce de altfel era normal in conditiile in care iesirea se realiza la ora 12:00.
In conditiile in care romanii si-au luat teapa platind pentru o vacanta intr-un hotel de 5 stele si stand intr-un hotel de 4 stele au facut tot ceea ce au putut sa plateasca cu aceeasi moneda. Barbatii s-au dus, au predat camerele iar femeile si copii nu au renuntat la insemne. Dupa ce au servit masa sotiile si-au scos la baie bratarile si au mers si domnii la restaurant.

In aceste conditii putem spune ca am asistat la un meci egal intre hotelul Vista Hill si turistii din Romania.  Nici ei nu au oferit conditii de 5 stele dar nici ai nostri nu au stat pe ganduri, au avut grija sa-si acopere cu servicii fiecare leu pe care l-au platit in plus. C’ est la vie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu