Lech, Austria: cea mai frumoasa statiune de schi din Europa

Cu siguranta ati auzit de numele urmatoarelor localitati: Courchevel, Gstaad, Lech si Chamonix. Toate acestea sunt statiuni de schi din Europa renumite pe plan mondial pentru peisajele pe care le ofera, pentru facilitatile de schi pe care le ofera, pentru accesul facil pe care il au de la cel mai apropiat aeroport sau de cel mai mare oras din zona s.a.
Dintre toate aceste statiuni prezentate noi consideram ca statiunea Lech din Austria este poate cea mai frumoasa pentru ca ea se gaseste intr-un vechi sat austriac care iarna pe langa facilitatile pentru schi ofera o multitudine de traditii rurale care iti creeaza o placere deosebita si care iti ofera o intregire sufleteasca. In Lech poti sa faci o plimbare cu sania trasa de cai dupa care poti savura o cana de vin fiert sau cidru intr-ul din zecile de hanuri rurale din zona si poti savura din plin traditiile culinare austriece.
Pentru ca totusi in principal statiunea Lech este o statiune de schi sa amintim cateva din facilitatile pe care le gasim aici: 110 km de partii de schi amenajate iar cand spunem amenajate ne referim de la ratracuri si pana la instructorii de schi. Cei 110 km de partii amenajate sunt deserviti de 34 telecabine, telescaune sau teleschiuri plus autobuze puse la dispozitie de autoritatile locale si care fac legatura intre diversele partii de schi.
Ca si celelalte statiuni de schi din Austria si statiunea Lech are tarife mai reduse decat statiunile din Franta, Elvetia sau Italia.

Echipa PRO Turism va doreste vacanta placuta in statiunea de schi Lech!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu