Vacanta in Corfu

Cand alegeti sa petreceti de o vacanta in Corfu, alegeti sa faceti plaje pe malul Marii Ionice si sa faceti cumparaturi pe labirintul de strazi din Corfu Town. Ca si turist in Corfu puteti explora insula pe jos, mergand intr-un tur al insulei printr-o agentie de turism locala sau puteti inchiria o masina chiar de la receptia hotelului unde sunteti cazat. Puteti astfel explora frumoasele plaje pe care insula le ofera sau puteti afla putin din istoria locala.
Cheltuielile unei vacante in Corfu - plajele din Corfu sunt foarte primitoare, avand un nisip fin si o apa limpede de un azur intens si ceea ce este cel mai important nu sunt cu taxa. Daca vreti ceva mai special merita sa mergeti la Aqualand unde contra unei taxe de 18 euro pentru adulti sau 13 euro pentru copii puteti petrece o zi de vis de al doilea parc de distractii ca marime din Europa. Contra unor sume in jur de 20 euro va puteti bucura de o plimbare de 15-20 minute cu banana, sau cu ski jetul. Preturile sunt aproape ca cele de pe litoralul romanesc si in unele cazuri chiar ceva mai mici. Cheltuieli putin mai mari sunt atunci cand se merge in Corfu Town unde sunt foarte multe suveniruri si lucruri care iti scot ban dupa ban din buzunar.
Cluburi, localuri si viata de noapte - Viata de noapte in Corfu este una destul de activa. Dupa cina va puteti duce la unul din numeroasele cluburi din zona. Va recomand Pelekas Cafe unde va puteti delecta cu o mare varietate de cafea, Expresso, Frappe, Cappucino si renumita cafea greceasca. Chiar daca se numeste Pelekas Cafe acest club ofera si o mare varietate de alte bauturi cum este berea care se gaseste din belsug. Aveti o mare varietate de bere de la berea autohtona pana la renumite marci de bere de import. Atmosfera din Pelekas Cafe va face sa uitati cum trece timpul si sa petreceti ore de neuitat pana la ziua.
Agentii de turism pentru vacante in Corfu - in Romania toata lumea ce pricepe la orice, de la fotbal, la politica, la agricultura, la absolut orice si normal si la turism, la fiecare colt de strada este o agentie de turism care are oferte care mai de care mai "cool", problema apare insa cand ajungi in statiunea pentru care ai platit si vezi ca nu seamana deloc cu pozele prezentate la agentie sau mai rau platesti si nu ajungi niciodata in vacanta pentru ca agentia de la colt a dat faliment, patronul a disparut cu tot cu bani s.a. De aceea autorul articolului va propune 2 agentii renumite cu vechime de ani de zile in Romania, cu oferta variata care merita luate in considerare atunci cand luati o decizie. Prima agentie este JINFOTOURS o agentie de care a auzit toata lumea, cu vechime de 22 ani pe piata romaneasca si cu oferta bogata si la preturi rezonabile. A doua agentie pe care o recomand este BJR VACANTE care are activitate in Romania din 1996 si este din punctul meu de vedere poate cea mai interesanta agentie de turism de pe piata romaneasca. Aceasta agentie lucreaza cu mai multe agentii partenere din vestul Europei si are din punct de vedere al pretului niste oferte foarte interesante. Eu am mers in vacante cu BJR VACANTE si oamenii sunt super OK. Merita sa incercati o experienta alaturi de ei.
In incheiere ce pot sa va spun despre Corfu pentru final. Am fost acolo, este frumos, o zona frumoasa, merita sa faceti un tur al insulei, merita sa vedeti cultura de acolo ce mai merita macar o data in viata. Celor care le place "all inclusive" in care sa manci si sa bei pana lesini fara sa te misti 2 metri in afara hotelului, locul vostru nu este in Corfu, poate in Antalya sau Kusadasi dar nu in Corfu. Grecii sunt putin mai zgarciti.
Daca articolul v-a placut va rog sa-mi dati mie un like nu de alta dar sa-l gaseasca si alte persoane care poate sunt interesate, daca nu v-a placut sau aveti ceva de adaugat puteti scrie un comentariu, iar daca nu aveti bani suficienti pentru vacanta am solutia, intrati pe www.credite-afaceri.com completati formularul de imprumut si un consilier va suna si va ofera toate detaliile necesare fara sa fiti obligat sa luati imprumutul, doar sa-l ascultati din politete 5 minute. Oricum dupa ce va prezinta oferta veti lua cu siguranta creditul cand veti afla ca nu trebuie sa faceti sute de hartii si nu aveti zeci de dobanzi ascunse. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu